Contact

De voorstellingen van Herman Centraal vinden plaats in Luxor Live.
Dat ligt op 500 meter lopen van station Arnhem Centraal. Het adres is Willemsplein 10.

De redactie van Herman Centraal is gevestigd in het levendige en gezellige Klarendal. Wil je ons bezoeken of iets per post opsturen, dan is dit het juiste adres. Johannastraat 64, 6822 CL Arnhem.

Telefoon: 06 – 2415 5729
E-mail: info@hermancentraal.nl

Tip ons!
Een avondje Herman Centraal is steeds een diverse mix van compleet verschillende onderwerpen. Basti praat met wetenschappers en duivenmelkers, en over prostitutie en zingeving. Alles komt aan bod, als het maar met Arnhem te maken heeft. Heb je een tip voor ons? Heel graag! Stuur een mailtje naar basti@hermancentraal.nl

inschrijven nieuwsbrief

Routebeschrijving naar Luxor Live

Kom gewoon lekker met de fiets! Hartje centrum, vlak naast het station, makkelijk te bereiken. Wil je tóch met de auto komen, zet ‘m dan bijvoorbeeld neer in parkeergarage Centraal. Van daaruit is het maar een minuten lopen naar Luxor Live. Met de trein kan natuurlijk ook: stap uit op station Arnhem Centraal, en loop in een paar minuten naar Luxor Live. Parkeergarage en station liggen op slechts 500 meter van poptempel Luxor Live.

Routebeschrijving naar de redactie

De Johannastraat 64 ligt middenin Klarendal. Parkeren kan vaak wel op straat, maar je moet een beetje geluk hebben. Met de fiets is natuurlijk het makkelijkst.

Rekening: NL 79 SNSB 0945 4118 55
Btw-nummer: NL 855586850 B 01
KvK-nummer 64254135