privacy

Stichting Debatcentrum Arnhem (Herman Centraal), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Debatcentrum Arnhem verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons (hebt) verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting Debatcentrum Arnhem verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze e-mail-nieuwsbrief. Doel is om jou op de hoogte te brengen van de onderwerpen in het komende programma.
  • Je (zeer incidenteel) op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen of actuele gebeurtenissen rondom Herman Centraal.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren je gegevens zolang je aangemeld blijft voor de nieuwsbrief.

Uitschrijven

Onderaan iedere nieuwsbrief van ons vind je een link om je af te melden, waarna je per direct geen e-mail meer van ons ontvangt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting Debatcentrum Arnhem vindt jouw privacy belangrijk. We delen jouw gegevens daarom niet met derden.

Ontevreden?

Heb je een tip over hoe wij beter met jouw privacy zouden kunnen omgaan? Dan kun je ons een mailtje sturen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot

Deze privacyverklaring is opgesteld op 25 mei 2018. Voor meer informatie en vragen over ons privacy-beleid kun je altijd contact met ons opnemen!